Українська співачка Руся емоційно підтримала свою Батьківщину

Відома українська співачка Ірина Осауленко, більш відома під псевдонімом Руся, публічно висловила підтримку Україні у війні з Росією.

Відео з емоційною промовою Русі з’явилося в TikTok. На ньому співачка, яка вже понад 30 років мешкає в США, тримає український прапор і заявляє про неминучу перемогу України.

Також читайте: Відома українська блогерка потрапила до реанімації через інсульт

“Після 24 лютого наше життя змінилося. Ми постійно на зв’язку з рідними в Україні, стежимо за новинами. У мене там тітка, брати, їхні сини. Серце обливається кров’ю від того, що відбувається. Слава Україні! Ми переможемо! Слава ЗСУ!”, – закликала Руся.

@pacharom88 Руся #музика90х #пишикоментар #слідкуй/підпишись ♬ оригінальний аудіозапис – pacharom – pacharom

Користувачі мережі відзначили контраст між Русею та її сестрою, співачкою Наташею Корольовою, яка продовжує жити і працювати в Росії, не засуджуючи злочинну агресію проти України.

Ось деякі з коментарів:

  • Які ж різні сестри! Дякуємо вам, Русю!
  • Одна сестра — патріотка, а друга — запроданка”
  • Від однієї матері такі різні дочки

Нагадаємо, що Наташа Корольова, яка народилася в Києві, протягом багатьох років живе і працює в Росії. Після початку повномасштабної війни вона не лише не засудила дії РФ, але й продовжила давати концерти в країні-агресорці.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦