Політик помер після ускладнень, набутих унаслідок поранень на фронті

Народний депутат України попереднього скликання Андрій Антонищак, який представляв партію “Блок Петра Порошенка”, помер у результаті ускладнень, пов’язаних зі своєю участю в бойових діях на фронті.

Про це стало відомо від народної депутатки від “Європейської Солідарності” Ірини Геращенко, яка поділилася сумною звісткою у своєму дописі в Фейсбуці.

За словами Геращенко, Антонищак, бувши народним депутатом, активно допомагав в організації постачання для військових підрозділів та координував гуманітарну допомогу на фронті.

“Андрій воював, був поранений. Але тоді пронесло. Війна наздогнала в тилу, підірвавши його здоров’я”, – зазначено в дописі Геращенко.

Також читайте: Втрати росіян в Україні перетнули нову психологічну позначку

Пам’ятаючи Андрія Антонищака, який був також учасником Євромайдану та Антитерористичної операції, депутатка наголосила на його значущості у парламентській роботі та активній участі у захисті держави.

Антонищак, який мав високий військовий вишкіл, служив у 1-му батальйоні оперативного призначення Нацгвардії, де був координатором планування та застосування військ в охоронних заходах. За свою мужність та героїзм на захисті держави, він був нагороджений медаллю “За військову службу Україні”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦