Президент США хоче зібрати до 400 млрд доларів за 10 років

Президент США Джо Байден висунув ідею, як країна може захистити Україну від диктатора РФ Володимира Путіна, називаючи його “м’ясником”. 

Під час зустрічі з виборцями у штаті Північна Кароліна він ініціював план зі збору до 400 мільярдів доларів протягом наступних 10 років шляхом підвищення податків для американських мільярдерів до 25%.

Також читайте: МВФ схвалив транш для України у розмірі 880 мільйонів доларів

Це, за словами Байдена, допоможе скоротити дефіцит федерального бюджету та дозволить країні зробити більше, зокрема, захистити Україну від російського диктатора Путіна.

Нагадаємо, що саме два роки тому, 26 березня 2022 року, Байден вжив аналогічну метафору, називаючи Путіна “м’ясником” під час своєї зустрічі у Варшаві з українськими біженцями.

Крім того, раніше конгресмен-республіканець Майкл Маккол повідомив, що після великодніх канікул спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон має намір винести на голосування законопроєкт щодо допомоги Україні.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦