Телеведучий до бєлгородців звернувся зі словами “заткніться, тварюки”

Російський ведучий та пропагандист Володимир Соловйов звернувся до жителів Бєлгородської області Росії, які поскаржилися у соцмережах на обстріли та неуважність до цієї проблеми з боку російських федеральних телеканалів.

У відповідь Володимир Соловйов в ефірі публічно назвав такі скарги «мерзенною істерикою». Він обізвав тих, хто поскаржився «великою кількістю різних тварин» і запропонував їм «заткнутися».

Як доказ, що федеральні телеканали в Росії все-таки повідомляють про обстріл, Володимир Соловйов продемонстрував репортаж із Бєлгородської області. «Тому всім тим, хто намагається сказати, що „федерали“ кинули Бєлгород, — заткніться, тварюки», — звернувся телеведучий до росіян, які мешкають на кордоні з Україною.

Також читайте: Стало відомо, хто насправді атакує НПЗ в росії

Втім, деякі жителі Бєлгородської області «не заткнулися» і продовжили скаржитися тепер уже й на промову Соловйова. Йому запропонували перевезти свою студію до Бєлгорода і вести мовлення звідти.

Також пропагандистові порадили перевезти свою сім’ю до Бєлгорода й спробувати там пожити. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦