Мобілізований у лютому Орест Дрималовський потрапив на лінію зіткнення

Український телеведучий Орест Дрималовський, якого в кінці лютого мобілізували до лав Збройних Сил України, опублікував розповідь про те, як потрапив під обстріл на передовій. Про це він повідомив у своєму Instagram, відповідаючи на запитання підписників.

Згідно зі звітом ведучого, це сталося, коли він вперше виходив у зону, що знаходиться поруч з лінією зіткнення. Дрималовський зазначив, що обстріли в цьому районі стали для нього нормою, і він навіть не впевнений, що снаряди спрямовані саме на них. Також він висловив обурення тим, що окупанти знищують все навколо, включаючи житлові будинки.

Також читайте: Боєць бригади “Буревій” з важким пораненням виповз по мінному полю

“Вперше виходив у 2-кілометрову зону біля лінії зіткнення. Обстріли тут постійні, не впевнений, що працювали саме по нас, хоча один снаряд впав у 40 метрах. Російська артилерія засипає цілі квадрати, методично знищує кожен цивільний будинок. Жахливе видовище – бачити ці руїни. Нелюди”, – розповів ведучий.

Дрималовський також поділився враженнями від свого перебування на передовій та описав, як проходить його служба на Донбасі. За його словами, з ним все добре, і він поступово звикає до нових умов. Він також зазначив, що час пролітає неймовірно швидко під час служби на передовій.

“Я ок. Входжу у режим своєї служби, знайомлюсь з людьми, переймаю досвід. Багато справ, а часу мало. До речі, дні на Донбасі минають зі скаженою швидкістю. Це неможливо порівняти навіть з шаленим київським ритмом”, – додав ведучий.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦