Речник ЗСУ сказав, яка область під загрозою  

Речник ОК “Північ” Вадим Мисник повідомив про посилення активності російських диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ) на Сумщині з початку 2024 року.

За його словами, остання спроба проникнення ворога на українську територію була успішно відбита.

“Відомо про існування таких підрозділів з боку Росії. Їхня задача – виявлення слабких місць в українській обороні. З нашого боку вживаються всі необхідні заходи для протидії їхній диверсійній діяльності. Ми ведемо бойову роботу і не допускаємо їхнього проникнення на нашу територію”, – підкреслив Мисник.

Він також зазначив, що останні спроби проникнення ворожих ДРГ були відбиті, а диверсанти з втратами повернулися на російську територію.

Також читайте: Окупанти намагалися прорвати оборону на трьох напрямках

Нагадаємо, що протягом останнього часу на території України все частіше фіксуються спроби проникнення російських диверсантів.

Тактика ДРГ полягає у проході на українську територію невеликими, але добре підготовленими групами. Метою таких дій є дестабілізація ситуації в прикордонних регіонах.

Важливо зазначити, що українські Збройні Сили постійно вживають заходів для посилення оборони кордонів та протидії ворожим диверсійним групам. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦