Польські фермери призупинили блокаду російського кордону у Гжехотках.

Як повідомляє “Польське радіо”, фермери Вармінсько-Мазурського воєводства 20 березня 2024 року заблокували перетин кордону, пропускаючи одну машину на годину.

Читайте також: Польські фермери заблокували трасу, яка з’єднує Варшаву і Берлін

Фермери з Вармінсько-Мазурського воєводства призупинили свою акцію протесту на кордоні з Російською Федерацією у Гжехотках. Ця акція розпочалася 20 березня 2024 року і полягала у заблокуванні перетину кордону, дозволяючи лише одній машині проходити на годину.

Фермери виявили здивування обсягами товарів, які надходять до Європейського Союзу з Росії. Єжи Салітра з правління Вармінсько-Мазурської сільськогосподарської палати заявив, що ЄС ще не ухвалив рішення щодо заборони імпорту зерна з РФ до Співтовариства. Попри те, що багато країн засудили напад Росії на Україну, торгівля з Росією продовжується. Перевозяться різні товари, включаючи газ і навіть метан.

польські фермери

Організатори акції повідомили, що блокаду кордону припиняють у зв’язку з наближенням Великодня. Раніше протестувальники планували тримати блокаду російського кордону щонайменше місяць.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦