Вранці 25 березня російські окупанти запустили балістичні ракети по Києву.

За інформацією начальника Київської МВА Сергія Попка, зафіксовано падіння уламків у кількох районів Києва.

Читайте також: Ракетний удар по Києву: влада показала жахливі наслідки

У Печерському районі столиці пошкоджено житловий будинок. Також про падіння уламків стало відомо у Солом’янському та Дніпровському районах.

Крім цього, в лісосмузі у Голосіївському районі виявлено уламки ракети. Поки відсутня інформація про потерпілих. Оперативні служби прямують на місця атаки.

Мер Києва Віталій Кличко додав, що у Печерському районі внаслідок уламки ракети впали на нежитлову триповерхову будівлю. Відомо про чотирьох постраждалих. Двом жінкам медики надали допомогу на місці. Ще двох, серед яких 16-річна дівчина, госпіталізували.

За словами військового журналіста Андрія Цаплієнка, попередньо росіяни атакували Київ з південного напрямку, ймовірно Криму, балістичними ракетами “Циркон” або “Онікс”. Вибухи у столиці почали лунати ще під час повітряної тривоги.

Онікс-М
Ракета Циркон

Також частина російської ракети опинилася у стіні житлового будинку на лівому березі Києва.

У Telegram-каналі Повітряних сил ЗСУ підтвердили, що о 10.30 ворог завдав удару по столиці України двома балістичними ракетами з тимчасово окупованого Криму. Їх було знищено, але тип цілі поки встановлюється.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦