Прессекретар диктатора заяви, що росія перебуває у стані війни

Речник російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що “конфлікт з Україною” розпочинався як спецоперація. Однак зараз через втручання Заходу Росія опинилася у стані війни. 

Також він підкреслив, що Росія не може допустити існування біля “своїх кордонів країни”, яка прагне “забрати у неї території”.

«Ми перебуваємо у стані війни. Так, це починалося як спеціальна військова операція, але тільки-но там утворилася ця компашка, коли колективний Захід став учасником цього на боці України, для нас це вже стало війною. Я у цьому переконаний. І кожен повинен це розуміти для своєї внутрішньої мобілізації»,— сказав Пєсков. 

Читайте також: Трамп відповів на запитання про Україну та Путіна

Він заявив, що Росія не може допустити існування “біля своїх кордонів держави”, яка «задокументувала намір використати будь-які методи», щоб відібрати Крим та території нових регіонів.

За словами Пєскова, зараз важливо убезпечити мешканців нових регіонів та «звільнити територію цих суб’єктів, яка зараз є де-факто окупованою київським режимом». 

Він заявив, що Росія діятиме таким чином, щоб «військовий потенціал України не міг загрожувати безпеці її громадян та її території».

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦