У п’ятницю, 22 березня, російські окупанти обстріляли Запоріжжя майже 20 ракетами. Цілилися вони не тільки в об’єкти критичної інфраструктури, але й у цивільну.

Очільник Запорізької ОВА Іван Федоров в етері телемарафону заявив, що внаслідок ворожої атаки загинуло три людини, ще 14 осіб отримали поранення, дві особи – поки безвісти зникли.

Читайте також: Укргідроенерго прокоментувало удар РФ по ДніпроГЕС у Запоріжжі

Спочатку Федоров повідомив тільки про одну жертву російської атаки, 10-х поранених і трьох зниклих безвісти, але згодом ці дані змінилися.

Детальніше про наслідки нападу він розповів під час телемарафону, зазначивши, що пошкоджено та зруйновано інфраструктурні об’єкти, а рух автомобілів на дамбі Дніпровської гідроелектростанції перекрито. Ворог також атакував житлові будинки, наслідком чого є пошкодження та руйнування десятків будівель.

Обстріл Запоріжжя 22 березня

Рятувальники працюють на місці події, розбираючи завали та шукаючи постраждалих. Велика увага приділяється приватному сектору, де під завалами можуть бути люди. Наразі тривають пошуково-рятувальні операції для врятування постраждалих.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦