Журналісти проаналізували статки головного антимонопольщика країни 

Журналісти “Схем” оприлюднили розслідування про значні витрати на нерухомість та автівки родини Павла Кириленка, голови Антимонопольного комітету України.

Виявилося, що протягом 2020-2023 років родичі Кириленка придбали маєток, земельні ділянки, квартири, офісні приміщення та люксові авто на загальну суму понад 70 мільйонів гривень.

Більшість майна оформлено на батьків-пенсіонерів та бабусю дружини Кириленка, які, за даними журналістів, не мали законних джерел доходу для таких покупок.

Також читайте: Іноземець напав на нардепа у потязі

Значна частина придбань здійснена в період, коли Кириленко очолював Донецьку ОДА, що викликає питання про походження коштів.

 Серед придбань родина Кириленка має:

  • Маєток та земельні ділянки під Києвом
  • 200 кв. м офісної нерухомості в столиці
  • Два кросовери
  • Три квартири з паркомісцями в елітних ЖК Києва
  • Чотири апартаменти в Ужгороді

Павло Кириленко у коментарі “Схемам” заявив, що його родина мала достатньо заощаджень для купівлі вказаного майна, однак журналісти ставлять під сумнів цю заяву.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦