Російські військові штурмували і спробували прорвати оборону українських захисників на трьох напрямках.

Згідно зі зведенням Генштабу ЗСУ, окупанти на Новопавлівському напрямку намагалися прорвати оборону аж 25 разів.

Читайте також: Боєць бригади “Буревій” з важким пораненням виповз по мінному полю

За минулу добу, 21 березня, відбулося 74 бойових зіткнення. Окупанти намагалися просунутися на Куп’янському, Лиманському та Новопавлівському напрямках. Також Сили оборони України змогли відбити російські атаки на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Вчора ворог завдав по позиціях ЗСУ та населених пунктах 36 ракетних та 55 авіаційних ударів. З РСЗВ обстрілювали 150 разів. Внаслідок атак ворога фіксують втрати серед цивільних.

Військові

Крім цього, з 21 на 22 березня окупанти здійснили масований ракетно-дроновий удар по Україні. Внаслідок цього низка областей залишилися без електро- та водопостачання, введено графіки відключення світла. Рятувальники роблять все можливе, щоб якомога швидше відновити інфраструктуру України.

Протягом минулої доби ворог завдав авіаударів по таких населених пунктах:

  • Ворожба, Гриценкове Сумської області;
  • Синьківка Харківської області;
  • Надія, Білогорівка Луганської області;
  • Терни, Новосадове, Григорівка, Калинівка, Нью-Йорк, Новобахмутівка, Орлівка, Красногорівка, Курахове, Новомихайлівка, Старомайорське Донецької області;
  • Роботине Запорізької області.

З артилерії окупанти обстріляли 120 населених пунктів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦