Співак випустив кліп на ліричну композицію “Рубіж”  

Відомий український співак та захисник Віталій Козловський презентував нову ліричну композицію “Рубіж” та опублікував зворушливе відео до неї.

У кліпі, окрім самого артиста, з’являється його дружина, яка постає перед глядачами з помітним округлим животиком. Таким чином, Козловський вперше офіційно підтвердив чутки про те, що готується стати батьком.

“Єдине, що війна не може в нас забрати – це віра, любов до рідних, бажання жити і продовжувати свій рід”, – поділився артист.

Назва “Рубіж” несе в собі глибокий символізм. Вона уособлює не лише межу між цивільним та військовим життям Віталія, але й значні зміни в його особистому житті. Цікаво, що саме “Рубіж” – це також назва бригади швидкого реагування НГУ, до якої артиста було мобілізовано минулого року.

Також читайте: Український співак відповів, чи готовий іти на фронт

Відео вражає глядачів неочікуваним образом Козловського. На їхніх очах він перетворюється на людину похилого віку. Це алегорія швидкоплинного часу, який війна безжально забирає у людей, відбираючи молодість та ресурси.

“Якщо в цивільному житті ти живеш планами, періодами, очікуваннями, спогадами, то на війні твоє життя — це секунди. Ти не знаєш, чи настане завтра, і саме це відчуття робить неоціненною кожну мить”, – розкрив артист.

Пісня “Рубіж” символічно з’явилась у житті Козловського минулого літа, коли він вже був мобілізований.  

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦