Стилістка принцеси Уельської Кейт Міддлтон має дуже хороший смак і підбирає королівській особи витончені сумки та інші аксесуари.

Кейт часто з’являється з сумками від Aspinal of LondonіDeMellier, повідомляє ТСН. Журналісти відзначають, що вона має кілька моделей від цього бренду – чорну лаковану сумку, ніжно-бузкову, чорний клатч тощо.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Читайте також: 5 маловідомих фактів весілля принцеси Діани та принца Чарльза – фото

Також Кейт обирає сумки від бренду DeMellier, який заснувала випускниця Гарварда Льюзія-Лінд 2017 року. Власниця компанії справді радіє, що принцеса з’являється на людях з аксесуарами від її бренду.

Крім цього, з кожного продажу сумки DeMellier відправляє кошти на придбання вакцин та допомоги для дітей-сиріт в рамках ініціативи “Сумка життя”. Як відомо, Кейт теж активно бере участь у волонтерстві та допомозі дітям.

Кейт Міддлтон

Що носить принцеса у своїх сумках?

Королівські експерти розповіли, що усередині своїх сумок Кейт обов’язково носить чотири предмети – компактне дзеркальце, матуючі серветки для шкіри, носову хустку та бальзам для губ.

Якщо вона виходить з більшою сумкою, то бере ще особисту камеру. Як відомо, Кейт у вільний час займається фотографією.

Зауважимо, що у королівської родини є особисті помічники, які відповідають за документи, мобільні телефони, інші цінні речі, які можуть знадобитися.

Кейт Міддлтон

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦