Лікарі вважали, що жінка хвора на рак

81-річна жителька віддаленого села в Бразилії померла після того, як лікарі виявили у неї в животі скам’янілий плід, який вона носила протягом 56 років.

Даніела Алмейда Віра, матір семи дітей, протягом багатьох років не звертала уваги на дискомфорт, не знаючи, що виношує в утробі скам’янілий плід, який називається літопедіон.

Жінка звернулася до лікарні з сильними болями в животі. Медики, підозрюючи пухлину, провели 3D-сканування, яке й виявило шокувальну знахідку. З’ясувалося, що Віра останній раз була вагітною в 1968 році.

Вас також може зацікавити: Немовля народилося з десятисантиметровим хвостиком: фото

Попри термінову операцію з видалення літопедіону, жінка померла наступного дня в реанімації.

За словами родини, Віра, як корінна жителька Південної Америки, не довіряла сучасній медицині й уникала лікарень. Її єдиним способом полегшити біль протягом багатьох років були знеболювальні.

Лише коли у жінки розвинулася інфекція сечовивідних шляхів, вона змушена була звернутися за медичною допомогою. Її доставили до регіональної лікарні Понта-Пора, де й виявили жахливу таємницю. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦