Радник президента США пообіцяв продовження підтримки Україні у боротьбі з російською агресією.

На брифінгу у Києві радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван висловив переконання, що Палата представників ухвалить законопроєкт, що передбачає допомогу Україні.

Читайте також: Трамп відповів на запитання про Україну та Путіна

Салліван висловив підтримку США українському народу, підкресливши його хоробрість, винахідливість та стійкість. Він заявив, що Штати будуть партнером України на кожному кроці і закликав вірити у подальшу американську допомогу.

Салліван

Радник також виявив розуміння стосовно затримки ухвалення законопроєкту в Конгресі, але зазначив, що працюють над ухваленням пакета допомоги, відзначивши, що Сенат вже ухвалив 60 мільйонів доларів. Він виразив впевненість, що Палата представників також прийме цей пакет.

Салліван підкреслив, що разом зі своєю коаліцією понад 50 країн, Білий Дім продовжуватиме підтримувати Україну до її перемоги над агресією.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦