Вранці 21 березня російські окупанти завдали масованого ракетного удару по Києву.

Ворог застосував крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95С та балістичні/аеробалістичні ракети «Іскандер-М» (KN-23) /Х-47М2 «Кинджал».

Читайте також: ГУР атакувало Енгельс українськими дронами

Очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив у Telegram, що сьогодні повітряна тривога у Києві тривала майже три години. Ракети летіли на столицю з різних напрямків.

У КМВА розповіли про наслідки для кожного району:

1. Подільський район. Внаслідок падіння уламків загорілася трансформаторна підстанція, дах нежитлової забудови.

2. Шевченківський район. Вибуховою хвилею вибито вікна багатоповерхового житлового будинку, пожежники ліквідували загоряння квартири та автомобілів. Мешканців будинку терміново евакуйовували.

Також падіння уламків на територію житлової забудови між дитячим садком та житловими будинками обійшлася без жертв. Відбулося загоряння приватного житлового будинку.

3. Святошинський район. Уламками ракет було пошкоджено багатоповерхівку, вибито вікна та загорілися квартири на 4-му та 9-му поверхах, горіли автівки.

У КМВА наголосили, що усі екстрені та комунальні служби уже на місці інцидентів та ліквідовують наслідки ворожої атаки. Інформації про жертв немає, але відомо про 12 осіб, які постраждали.

Ракетний удар по Києву 21 березня
Ракетний удар по Києву 21 березня
Ракетний удар по Києву 21 березня
Ракетний удар по Києву 21 березня
Ракетний удар по Києву 21 березня
Ракетний удар по Києву 21 березня

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦