Канада не виключає можливості закупівлі українських дронів для своїх оборонних потреб.

Як пише Укрінформ, міністр оборони Канади Білл Блер під час лютневого візиту до Києва обговорив можливість співпраці у виробництві та придбанні дронів з міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олександром Камишіним.

Читайте також: Канада схвалила оновлену угоду про вільну торгівлю з Україною

За словами Блера, не тільки Канада, але й інші країни можуть купувати дрони, які виготовляє Україна, для своїх військових потреб.

Українські дрони

Канадський чиновник підкреслив, що українці мають значний досвід у використанні дронів на полі бою, тому їхні технології можуть бути корисними для інших країн. Канада разом з іншими членами коаліції планує забезпечити Україну БПЛА, а частина з них буде вироблена саме в Україні.

“Ми обговорили можливості для співпраці, й навіть те, як союзники по коаліції, в тому числі Канада, могли б інвестувати у придбання вироблених в Україні дронів. Як на мене, це дуже реальна можливість”, – заявив Блер, додавши, що партнери підтримуватимуть власне виробництво дронів Україною.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦