Артему Кунаєву довелося побитися з чоловіком через образливі вислови 

Народний депутат від “Слуги народу” Артем Кунаєв оприлюднив інформацію щодо інциденту, який стався у потязі “Варшава-Київ” 19 березня цього року.

За даними поліції, конфлікт між нардепом та іноземцем стався близько 07:30 ранку, коли потяг здійснив екстрену зупинку у Рівному.

Співробітники правоохоронних органів встановили, що учасниками бійки були сам народний депутат Артем Кунаєв та росіянин з німецьким паспортом. За словами Кунаєва, інцидент розпочався під час телефонної розмови, під час якої іноземець почав гучно лаятись, а потім облив його водою з пляшки.

Також читайте: Ракетний удар по Києву: влада показала жахливі наслідки

У коментарі для ЗМІ, Кунаєв зазначив, що інцидент не пов’язаний з його політичною діяльністю та відмовився писати заяву в поліцію. Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія прокоментував ситуацію, наголошуючи, що іноземець “хотів щось невдало пожартувати про наш герб і отримав ляща”.

Поліція склала адміністративний протокол на правопорушника, проте Кунаєв відмовився писати заяву та зазначив, що не має претензій до нього. Інцидент залишається під слідством правоохоронних органів, щоб розкрити всі обставини події.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦