Спливли маловідомі подробиці королівського “весілля сторіччя” 

29 липня 1981 року, коли принц Чарльз і леді Діана Спенсер відзначали своє королівське “весілля сторіччя”, світова громадськість захоплювалася цією подією. 

Проте крім всесвітньо відомих фактів, існує кілька маловідомих подробиць, які роблять цей день ще більш захопливими.

Невелика пляма: На порозі весільного подіуму сталася неприємність: перш ніж леді Діана увійшла у відомий собор Святого Павла, вона облила свою бездоганну сукню улюбленим ароматом Quelques Fleurs. Не встигши висушити пляму, Діана, за порадою візажиста, просто прикрила її рукою.

Також читайте: Хто розігнав інформацію по смерть короля Великої Британії Карла III

Несподівана проблема з сукнею: Дизайнерка суконь Елізабет Емануель розповіла, що сукня Діани зморщилася під час переїзду до собору Святого Павла, що залишило її в шокові. Виправити цю проблему було непросто, але вона довела, що справжня майстриня своєї справи.

Співвідношення зросту: З ростом 5 футів 10 дюймів, Діана намагалася не виглядати вищою за майбутнього чоловіка. Таким чином, туфлі були виготовлені з низьким каблуком, щоб уникнути цієї ситуації.

Невдоволеність розмірами: Діана мала аж 15 примірок своєї сукні, оскільки її фігура зазнавала значних змін перед весіллям.

Незначна помилка з іменем: На самій церемонії мати принца Гаррі та принца Вільяма помилилася з іменем свого чоловіка, а сам Чарльз зробив помилку під час обміну обітницями.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦