У ЛСР запровадили ретельний відбір проти потрапляння в організацію шпигунів 

До лав легіону “Свобода Росії” приєднуються російські добровольці, що вирішили боротися з режимом диктатора Володимира Путіна. Для цього потрібно скористатися лише офіційним чатботом. 

Заступник командира легіону, відомий під псевдонімом “Цезар”, розповів про це в інтерв’ю “24 каналу”.

Російські добровольці, які борються проти кремлівського режиму, активно діють у двох областях РФ, і до їхніх лав приєднуються нові бійці. Це як регулярні військові, так і цивільні особи, зокрема прихильники загиблого опозиціонера Олексія Навального. Останні розуміють, що мирний протест не дає результату, тому вони розчаровані й приєднуються до легіону.

Також читайте: Російські добровольці продовжують свій рейд у РФ: усі подробиці

“Цезар” зазначив, що для вступу до лав легіону “Свобода Росії” необхідно пройти ретельний відбір. Якщо хтось бажає стати добровольцем, важливо робити це лише через офіційний чатбот.

“ФСБ створює десятки підставних каналів. Люди передають туди свої дані, потім їх арештовують і показують на російському телебаченні як українських шпигунів”, – розповів він.

“Цезар” підкреслив, що краще використовувати лише офіційний вебсайт. Таким чином, інформація про людину буде зберігатися на захищених серверах і не потрапить до сторонніх осіб.

“Противнику ще не вдалося відправити до наших лав шпигунів. Наша служба безпеки працює”, – підкреслив “Цезар”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦