Народні депутати вже затвердили текст звернення

З 15 по 17 березня на тимчасово окупованих територіях Росії та України проходило голосування на виборах президента РФ, за результатами якого Володимир Путін набрав 87,28% голосів.

У зв’язку з цим Верховна Рада України готує звернення до всіх країн світу із закликом не визнавати Володимира Путіна легітимним президентом Російської Федерації.

За словами голови комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександра Мережка, українська делегація була одним з авторів резолюції ПАРЄ про невизнання Володимира Путіна легітимним президентом.

Раніше на тему: Буданов: Вибори Путіна у Росії не можна вважати легітимними

Проте народний депутат Ярослав Железняк зазначив, що 19 березня парламент уже підготував і зареєстрував постанову про звернення  до парламентів і урядів інших держав, міжнародних організацій і парламентів проти невизнання Верховної Ради.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦