Відомий український співак Андрій Кравченко розповів про батьків в окупації та чи піде воювати.

В інтерв’ю ТСН.ua він розповів, що його батьки перебували в окупацій на Чернігівщині у перші місяці повномасштабного вторгнення РФ. Артист не міг до них приїхати.

Читайте також: Телеведучий зізнався, на якому напрямку фронту тепер служить

Співак не міг потрапити до батьків, тому його душа дуже сильно боліла. За його словами, мама під час перебування в окупації допомогла йому розпочати музичну кар’єру. До того він був підприємцем.

Саме в умовах невизначеності Кравченко почав співати та написав першу пісню з допомогою мами, яка в той період рідко виходила на зв’язок.

“Це мене надихнуло написати пісню. Більше, напевно, допомогла мати. Тому що вона зателефонувала і каже: “Андрію, записуй швиденько слова пісні, тому що зв’язок зникає”. І вона мені надиктувала перші рядки, які адресовані її внукам. Я одразу підхопив ту пісню, бо подумав, може, вже й не почую нікого, треба писати”, – поділився співак.

За словами Кравченка, він вивчав військову психологію та має відповідне звання, тому за потреби працюватиме за фахом. Артист переконаний, що в цивільному житті робить більше, аніж робив би в армії.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦