Ліндсі Грем звернувся до депутатів з закликом ухвалити новий мобілізаційний закон  

Під час візиту до Києва 18 березня, сенатор Ліндсі Грем висловив заклик українським депутатам ухвалити новий закон щодо мобілізації, повідомляє видання Washington Post.

У своїй заяві Грем наголосив на необхідності “швидких законодавчих дій” у зв’язку з тим, що американські законодавці ще не змогли ухвалити закон про надання допомоги Україні на суму 60 мільярдів доларів.

Грем також підкреслив важливість того, щоб українці не базували свої рішення про вступ до армії на тому, чи продовжують їх підтримувати Сполучені Штати.

Читайте також: Трамп відповів на запитання про Україну та Путіна

“Незалежно від нашої підтримки, ви воюєте за своє життя”, – наголосив Грем у своїй заяві. Також він відзначив, що служба в армії має бути необхідним обов’язком для українців, незалежно від їх віку.

Крім того, сенатор висловив розчарування у зв’язку з повільними постачаннями ракет великої дальності ATACMS, наданими США. Він висловив переконання, що ці ракети “мали бути тут вже вчора”. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦