ЗМІ раніше писали, що Кейт у комі після операції на животі

Принцеса Уельська Кетрін Міддлтон з’явилася на публіці разом зі своїм чоловіком принцом Вільямом, розвіявши чутки про проблеми зі здоров’ям після нещодавньої операції.

Відео, зняте в суботу, показує, як пара відвідує фермерський магазин у Віндзорі. На ньому видно, як Кейт “усміхається і виглядає здоровою”, прогулюючись магазином пліч-о-пліч з принцом Вільямом.

“Я був вражений, коли побачив їх там, адже останнім часом ходило багато чуток”, – поділився свідок події. Він каже, що Кей “виглядала щасливою і прекрасно себе почувала”.

“Хоча дітей з ними не було, це добрий знак, що вона почувається достатньо добре, щоб ходити в магазини”, – додав він.

Також читайте: Хто розігнав інформацію по смерть короля Великої Британії Карла III

Візит до магазину відбувся через два місяці після того, як Кетрін перенесла операцію на животі. У січні Кенсінгтонський палац оголосив, що принцеса “навряд чи повернеться до публічних обов’язків до Великодня”.

Натомість згідно з джерелами, принц і принцеса Уельські провели ранок, спостерігаючи за своїми дітьми, принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою та принцом Луї, які “займалися спортом”.

Це відео спростовує чутки про те, що Кейт Міддлтон серйозно хвора після операції. Її поява на публіці свідчить про те, що вона почувається добре і веде активний спосіб життя.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦