РФ планує виготовити 224 ракети Х-32 протягом 2024 року

Військовий партизанський рух АТЕШ, що діє на тимчасово окупованих територіях України, оприлюднив секретні документи, що стосуються виробництва крилатих ракет Х-32 в Росії.

Згідно з отриманою інформацією партизанів, Росія планує виготовити 224 ракети Х-32 протягом 2024 року.

Дубненський машинобудівний завод, який відповідає за виробництво ракет, не виконав план на 2022 рік. Директор департаменту оборонно-промислового комплексу РФ Перегудов вимагає від керівництва заводу збільшити темпи виробництва ракет Х-32.

Партизани АТЕШ отримали доступ до секретних документів, проникнувши на Дубненський машинобудівний завод.

“Нам вдалося дізнатися про плани виробництва ракет Х-32 та реальні можливості заводу. Виявляється, підприємство не виконало план на минулий рік, а зараз Росія ризикує знову зірвати графік”, – йдеться у повідомленні партизанського руху.

Читайте також: Російські добровольці закликали росіян негайно евакуюватися: буде вогонь

Важливо зазначити, що Х-32 – це крилаті ракети, які Росія використовує у війні проти України.

“У цих документах ми зустріли цікавий момент. Чому заступник голови уряду Росії повинен бути присутнім на якійсь «нараді», але потім нам стало зрозуміло, що співробітники Міністерства промисловості та торгівлі Росії можливо живуть в якійсь паралельній реальності, що навіть не спромоглися перевірити, як правильно звучить посада Дмитра Анатолійовича Медведєва. Вона звучить не заступник голови уряду Росії, а заступник голови військово-промислової комісії. росіяни вкотре ставлять собі нездійсненні завдання, щоб у майбутньому уявити план усунення недоліків, які заважали виконанню цих самих завдань”, – додали в АТЕШ.

Оприлюднення секретних документів свідчить про неефективність російського оборонно-промислового комплексу та про те, що Росія відчуває брак озброєння.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦