Російська пропаганда ширить чутки про новий наступ на північ України 

Українські сили уважно відстежують ситуацію та вживають заходів щодо посилення кордону. Про це заявив представник Головного управління розвідки України Андрій Юсов в інтерв’ю LIGA.net.

За словами Юсова, подібні інформаційні вкиди з боку окупантів не є новиною, адже раніше вони вже поширювали чутки про ймовірне загострення на кордоні з Білоруссю. Цього разу, однак, “йдеться і про північ”, а саме про Чернігівську та Сумську області.

“Звичайно, загроза з боку Росії постійно зберігається, тому ми ретельно відстежуємо формування та передислокацію їхніх угруповань. Робота з посилення кордону також ведеться постійно. Несподіванок в цій ситуації бути не може”, – підкреслив представник ГУР.

Читайте про таке: Атака БПЛА на військову частину у Придністров’ї: хто за цим стоїть

Варто зазначити, що раніше повідомлялося про зосередження близько 19 тисяч російських військових на кордоні з Чернігівською та Сумською областями. За словами Юсова, ця кількість наразі не змінилася.

Він також додав, що передислокація окремих частин російських військ може бути пов’язана з бойовими діями, які протягом останнього тижня відбуваються в Бєлгородській області Росії.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦