ЗМІ розкрили статки родини колишнього начальника ТЦК та СП Самбора Сергія Бабича, який розлучився з дружиною у 2023 році.

За даними декларації, поданої ексвійськкомом, родина має значні статки, включаючи кілька квартир, елітних автомобілів та грошових коштів. Про це повідомляє Zaxid.net.

Читайте також: Керівник метро Києва Брагінський написав заяву на звільнення

Дружина Бабича, Ірина, працюючи у Самбірській лікарні, заробляє 100 тисяч гривень на рік, але не зважаючи на це, вона придбала шість квартир у Львові та Києві, а також два паркомісця. Покупки відбувалися протягом 2020–2022 років.

Подружжя також володіє кількома земельними ділянками у Самборі та селі Стрілковичі та автомобілями, зокрема Lexus RX 350, куплений у 2023 році за мільйон гривень. До цього вони мали Toyota Land Cruiser та Volkswagen e-Golf.

Судовий реєстр підтвердив, що Сергій та Ірина Бабичі офіційно розлучилися у 2023 році, і подали позов про поділ майна, однак суд не задовільнив їхні вимоги.

Крім цього, сам Бабич задекларував у 2023 році 1,8 млн грн заробітної плати у військкоматі та ще 4,6 млн грн інших доходів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦