Дональд Трамп відповів, чи дасть російському президенту владіміру путіну окупувати Україну, чи допоможе їй зі зброєю.

У свіжому інтерв’ю для телеканалу Fox News експрезидент США Дональд Трамп висловив свої думки щодо можливого вторгнення Росії до України та допомоги з озброєнням.

Читайте також: Трамп розповів вигадану історію про “запис” дзвінка Зеленського

Він ухилився від прямої відповіді на запитання про свої можливі дії щодо України у разі перемоги на виборах, зауваживши, що між цим моментом і отриманням повноважень президента мине довгий час.

Трамп підкреслив, що росія має потужну армію, але висловив надію, що до війни не дійде, закликаючи до пошуку компромісу через переговори.

Трамп - Дональд Трамп

За його словами, якби він був президентом, то путін не вдерся б до України, бо у них були хороші стосунки. Такі заяви Трампа викликали широку реакцію громадськості та політичних експертів.

Для політика питання України залишається “дуже болісним”. Раніше ж Трамп критикував виділення для України військової та грошової допомоги.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦