Диктатор вперше назвав його прізвище на публіці 

Президент Російської Федерації Володимир Путін висловив своє співчуття у зв’язку зі смертю опозиційного діяча Олексія Навального, назвавши цю подію “сумною”. 

Вперше він згадав його прізвище публічно під час виступу у своєму виборчому штабі.

“Щодо Навального. Так, він пішов з життя. Це завжди сумна подія. Ми мали інші випадки, коли люди покидали життя в місцях позбавлення волі. Але чи не траплялося цього в США?”, – промовив Путін.

Це перший раз, коли глава Кремля висловив свою думку щодо смерті Навального та вперше вимовив його прізвище. До цього моменту він уникав згадувати ім’я опозиційного лідера.

Також читайте: Путіна переобрано на новий президентський термін

Також Путін підтвердив отримання пропозиції від представників Навального щодо обміну. Він погодився на такий обмін, але з умовою, що Навальний не повернеться до Росії.

“Коли людина, що говорила зі мною, ще не закінчила речення, я вже сказав: “Я згоден”. Але, на жаль, сталося те, що сталося. Я погодився на обмін лише за умови, щоб він не повертався”, – сказав диктатор. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦