Науковці пояснюють відростки безкісткових хвостів як прояв неповного зрощення хребетного стовпа або спінального дизрафізму.

У місті Ханчжоу, Китай, зареєстровано неймовірний випадок: новонароджена дитина вразила медичний персонал своїм десятисантиметровим хвостом, що ріс із сідниць. 

Згідно з повідомленням видання Metro, педіатр доктор Лі опублікував відеозапис цього дивовижного явища після народження малюка в одній із дитячих лікарень.

Також читайте: Знайдено немовля українки, яку жорстоко вбили у Німеччині

Відомо, що хвіст, ймовірно, є наслідком неповної дегенерації та може бути пов’язаний з проблемами спинного мозку. 

Доктор Лі підтвердив свої підозри після результатів магнітно-резонансної томографії спинного мозку, яка підтвердила аномальне прикріплення спинного мозку до навколишніх тканин.

Сьогодні в офіційних документах близько 40 немовлят народилися зі «справжніми хвостами», що складаються з м’яких, безкісткових, схожих на пальці виступів, які легко видалити хірургічним шляхом.

За словами дослідників, часто це відбувається тому, що «хвости» вважаються доброякісними еволюційними залишками давно втраченого предка. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦