Кремль наперед намалював перемогу диктатору

На Форумі російських добровольців позвучала заява генерал-лейтенанта Кирила Буданова, начальника ГУР МО України, щодо неправомірності так званих “виборів президента РФ”. 

За його словами, будь-які цифри, які виголосить російська центральна виборча комісія, не можуть бути легітимними. 

Також читайте: Путіна переобрано на новий президентський термін

Він відзначив, що велика кількість виборчих дільниць не зможе правильно порахувати голоси через активізацію російських активістів, що усвідомлюють підлість цього процесу та шкодять йому.

Буданов вказав на великий рівень псування бюлетенів та урн, називаючи це справжнім “бунтом виборчих урн”, що раніше не було зафіксовано ніде у світі. 

Він закликав російських добровольців приєднатися до обмеженої військової операції проти Путіна та його прихильників у Бєлгородській та Курській областях РФ, називаючи це початком боротьби за їхню рідну країну.

“Громадяни РФ вирішили звільнити свою країну від старця та його поплічників, що узурпували владу, незаконно змінили Конституцію та живуть у своєму власному світі з посіпаками. Війна проти путінського режиму — це законне право громадян”, — підкреслив Буданов.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦