Дитину загиблої виявили у двох чоловіків

У місті Мангейм, Німеччина, співробітники поліції виявили немовля, яке народилося лише кілька тижнів тому. Воно перебувало під наглядом двох чоловіків.

За даними правоохоронців, слід дитини був втрачений після того, як її матір, 27-річну українку, вбили у місті Хоккенхайм. Двоє чоловіків, які опікувалися дитиною, вже заарештовані, вони підозрюються у вбивстві.

За даними поліції, новонароджену дівчинку відправили до лікарні. Аналіз ДНК підтвердив, що це дочка нещодавно вбитої громадянки України. Правоохоронці також зараз активно розшукують матір загиблої жінки, якій було 51 рік на момент смерті.

Також читайте: Кремль боїться дітей, яких примусово вивезли з України

14 березня повідомлялося про виявлення тіла 27-річної українки, яка вважалася зниклою безвісти. За даними поліції, слідчі припускають, що вона загинула внаслідок насильства.

Поліція також повідомила, що 27-річна українка подорожувала з матір’ю та своєю маленькою донькою. Після зникнення жінки та дитини вони були відзначені як зниклі безвісти.

Мати загиблої, 51-річна Марина Стеценко, за словами представника поліції, вважається найважливішим свідком у цій справі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦