Росія не припиняє підготовку до можливого конфлікту з НАТО після вторгнення в Україну.

За повідомленням Foreign Policy, розвідка Естонії стверджує, що Кремль реструктурує та нарощує свої Збройні сили, готуючись до можливої війни, яка, за припущеннями, може статися впродовж наступних 10 років.

Читайте також: Російські добровольці припустили, чого очікувати від Путіна

Згідно з відомостями від представників розвідки Естонії, після двох років після вторгнення РФ до України, російська армія перебудовується, очікуючи на конфлікт з НАТО. Росії вдалося адаптувати свою економіку до воєнних завдань.

путін

Генеральний директор Служби зовнішньої розвідки Естонії Каупо Росін зауважує, що російські військові РФ навчаються на помилках і швидко адаптуються до змін. За його словами, росія може перейти до створення низькотехнологічної армії радянського типу з великою вогневою потужністю.

За словами Росіна, майбутнє Європи значно залежить від успіху України у цій війні, але зараз ще багато потрібно зробити для стримування агресії з боку Кремля.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦