Концерт артистки проходив у Кривому Розі поблизу місця, де влучила російська ракета

Українська співачка Наталія Могилевська отримала підтримку від відомої російської артистки Алли Пугачової після того, як вона перебувала у бомбосховищі під час ракетного обстрілу Кривого Рогу.

Під час виступу артистки у Кривому Розі, неподалік від місця, куди потрапила ракета, відбулися вибухи. Могилевська зазначила, що команда відмовилася від початку концерту та залишилася в бомбосховищі, чекаючи кінця повітряної тривоги.

Після відбою тривоги Могилевська розпочала виступ, проте після сповіщення про загиблих і постраждалих від атаки, зупинила програму та поїхала на місце подій, щоб надати допомогу мешканцям.

Також читайте: У Кривому Розі оголошено жалобу за жертвами ракетних ударів

Пугачова висловила підтримку Могилевській, коментуючи її пост в Instagram, де вона зазначила про вибухи у Кривому Розі та зміну планів стосовно концерту. “Ой, Наталіє! Душею з вами. Жах!”, – прокоментувала допис Могилевської Алла Пугачова.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦