Українська співачка Настя Каменських продовжує дивувати своїх шанувальників не лише музикою, а й своєю надзвичайною силою духу та волі.

Під час недавнього виступу у Кременчуці, в рамках свого туру “Я – Україна”, співачка не просто дала концерт, а й створила незабутнє враження, виконавши його у бомбосховищі під час повітряної тривоги. Відповідний допис з’явився на її Instagram-сторінці.

Читайте також: Пугачова підтримала Могилевську, яка сиділа у бомбосховищі під час обстрілу

14 березня Каменських зі своєю командою виступала у Кременчуці, але через небезпечну ситуацію в місті концерт припинився. Артистка не зламалася і разом з глядачами спустилася до бомбосховища, де влаштувала імпровізований виступ.

Під оплески та співи глядачів, артистка виконала свої хіти, спочатку без музичного супроводу, а потім – разом з гітаристом та саксофоністом. Сама артистка поділилася своїми враженнями, зауваживши, що кожна людина у бомбосховищі стала для неї джерелом віри і натхнення.

Каменських наголосила, що для кожного українця зараз дуже важкий період, але ми разом подолаємо всі проблеми. Своїм концертом вона хотіла подарувати людям трохи щастя і радості.

Не зупиняючись на досягнутому, Настя Каменських продовжує свій тур “Я – Україна”, вже успішно виступивши у прифронтових містах країни. Кожен її концерт виявився справжнім феєрверком емоцій та позитивного настрою для публіки. Але співачка не забуває і про благодійність, проводячи аукціони, кошти з яких підуть на підтримку проєкту волонтерки Тати Кеплер “Птахи”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦