Представники Російського добровольчого корпусу (РДК) звернулися до жителів Курської та Бєлгородської областей РФ, закликаючи їх негайно евакуюватися.

Про це заявив командир РДК Денис Нікітін (“White Rex”) у відеозверненні. За його словами, через півтори години добровольці планують відкрити вогонь по військових об’єктах РФ.

Читайте також: Путін знову погрожує країнам НАТО: не тільки ядеркою

Нікітін заявив про необхідність евакуації жителів деяких прикордонних областей РФ, оскільки їхні дії є відповіддю на масовані удари з території російської федерації по мирним містам та селам України, що призводить до загибелі цивільних.

Він додав, що керівництво Курської та Бєлгородської областей РФ проігнорувало попередні попередження російських добровольців. Відповідно, жодних заходів з евакуації населення не було здійснено.

Тому Нікітін особисто закликав жителів цих регіонів покинути великі населені пункти, оскільки вже сьогодні бійці “РДК” відкриють вогонь по військових цілях.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦