У РДК та Легіоні вважають, що в Кремлі вирує паніка 

У керівництві Російського добровольчого корпусу та Легіону “Свобода Росії” виявили “паніку” в Кремлі.

Після швидкої реакції російського президента Володимира Путіна на інцидент з добровольцями, які здійснили рейд у Бєлгородську та Курську області, в обох організаціях помітили ознаки паніки в російському уряді.

Володимир Путін вже висловив свою позицію щодо нападу бійців Легіону “Свобода Росії”, Російського добровольчого корпусу та Сибірського батальйону на територію Бєлгородської та Курської областей. У своїй заяві він вважає цей інцидент спробою порушити псевдовибори в Росії та спробою України “отримати перевагу на майбутніх переговорах”.

Про це повідомив один із добровольців Легіону “Свобода Росії” Олексій Барановський в інтерв’ю телеканалу “24 Канал”.

За його словами, реакція Путіна на події, що сталися, вказує на занепокоєння в Кремлі. “Той факт, що Путін вже висловився, хоча ще не минула і доба з часу подій, свідчить про паніку в Кремлі. Вони зовсім не очікували, що ситуація вийде так далеко”, – пояснив Барановський.

За його словами, реакція кремлівської “еліти” на цей інцидент є непередбачуваною, і вони починають робити поспішні кроки. Також він зазначив, що в останні дні з’явилося відео, в якому люди, які називають себе “бойовими загонами Навального”, анонсують теракти на території Росії під час перевиборів Путіна.

Також читайте: Російські добровольці закликали росіян негайно евакуюватися: буде вогонь

“Це класичні способи російських спецслужб, використовувані й раніше.  Так само як це було за радянських часів під час боротьби з повстанцями в Україні та інших країнах, путінський режим зараз використовує ці ж сценарії всередині країни”, – додав Барановський.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦