Збільшилася кількість людей, які постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Кривому Рогу ввечері 12 березня.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що йдеться про пів сотні постраждалих. У лікарні допомогу отримують 17 осіб, серед них – п’ятеро дітей. Жертвами атаки стали п’ятеро людей.

Читайте також: У Кривому Розі оголошено жалобу за жертвами ракетних ударів

14 березня у Кривому Розі оголосили День жалоби за тими, кого вбили російські терористи, атакувавши місто напередодні. Ворог обірвав п’ять життів.

За словами голови Ради оборони Кривого Рогу Олександра Вілкула, постраждала 51 особа. Крім цього, п’ятеро потерпілих опинилися у важкому стані та перебувають у лікарні.

У місті тривають роботи з ліквідації наслідків російських ракетних ударів. 25 бригад комунальників працюють на місці удару. Також працюють штаби, де можуть допомогти людям, у Довгинцівському та Металургійному районах.

Ракетний удар по Кривому Рогу

Нагадаємо, пізно ввечері 12 березня російські військові завдали удару по багатоповерхівці у Кривому Розі. Спочатку рятувальники знайшли тіла трьох людей. У лікарні в цей час померла ще одна постраждала. Оскільки пошуково-рятувальні роботи тривали, то під час розбору завалів виявили ще одне тіло.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦