Пасажирів китайської авіакомпанії China Southern Airlines закликали утриматися від кидання монет у двигуни літаків після дивного інциденту.

Один із пасажирів вирішив випробувати удачу і закинув кілька монет у двигун літака. Цей неординарний вчинок призвів до значної затримки рейсу на чотири години, пише CNN.

Читайте також: Студент шукав шкарпетки для дідуся, а знайшов 135 тисяч доларів

Інцидент стався під час внутрішнього рейсу CZ8805, який летів з регіону Хайнань до Пекіна. Пасажир кинув “від трьох до п’яти монет” у двигун літака, що призвело до великих перешкод у виконанні польоту. Після цього рейс був затриманий на чотири години, пасажирам довелося чекати та змінити усі свої плани.

Представники авіакомпанії попередили, що подібні дії можуть призвести до серйозних наслідків і небезпеки для всього екіпажу та пасажирів. Після інциденту пасажира, який кинув монети, затримала поліція аеропорту.

Також у Мережі показали відео, де стюардеса пояснює розгубленим пасажирам, що сталося:

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦