Президент росії владімір путін погрожує країнам НАТО у випадку введення їх військ до України, стверджуючи, що “вони уже звідти не підуть”.

Ці загрози були висловлені під час інтерв’ю російському пропагандисту Дмитру Кисельову.

Читайте також: Макрон висловився про можливість відправлення військ до України

Путін заявив, що офіційне введення військових контингентів іноземних держав на територію України не змінить ситуації на полі бою і може мати серйозні геополітичні наслідки. Він навіть навів приклад, що якщо польські війська вийдуть на територію України для прикриття українсько-білоруського кордону, то вони, ймовірно, залишаться там назавжди.

Путін

Також диктатор висловив готовність до ядерної війни, стверджуючи, що російська ядерна тріада є найсучаснішою з усіх і готова до такого конфлікту.

Путін також відреагував на заяву французького президента Еммануеля Макрона про відсутність “червоних ліній” щодо росії. Він підкреслив, що країни, які заявляють про відсутність таких ліній, повинні розуміти, що у відповідь Росія також може відмовитися від них.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦