У Києві виявили десятки урн з прахом покійних, і поліція розпочала розслідування.

Мешканці Подільського району столиці натрапили на жахливу знахідку на одному з пустирів. Вони знайшли урни в залишених пакетах та коробках, які зазвичай використовуються для зберігання попелу померлих. Поруч також був помічений поминальний вінок.

Читайте також: Українець протягнув бородою вантажний мікроавтобус

На урнах зазначені імена та прізвища покійних, а також їх дати народження та смерті. Громадяни негайно викликали на місце події правоохоронців.

Поліція Києва у коментарі ТСН.ua підтвердила інформацію, що на пустирі у Подільському районі 10 березня були справді знайдені поховальні урни.

Урна з прахом

“На пустирі було знайдено пакет, у якому містилося 36 поховальних урн з імовірним прахом померлих осіб. Розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 297 ККУ. Тривають першочергові слідчі дії для встановлення всіх обставин та осіб, причетних до цього правопорушення”, – повідомили в поліції Києва.

Урна з прахом

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦