Жителі прикордонних областей Росії збираються евакуйовуватися

12 березня Легіон «Свобода Росії», Російський Добровольчий Корпус та Сибірський батальйон оголосили про те, що їхні бійці з території України зайшли до Курської та Бєлгородської областей.

Добровольці з “Легіону Свобода Росії” повідомили про вдале проривання кордону Російської Федерації, конкретно в Бєлгородській та Курській областях. Зазначається, що наразі на цих територіях тривають активні бойові дії.

Ілля Пономарьов, представник “Легіону Свобода Росії”, заявив, що прикордонна Лозова Рудка в Бєлгородській області повністю знаходиться “під контролем сил визволення”. Водночас в Курській області у місті Тьоткіно триває інтенсивний стрілецький бій.

За інформацією місцевих жителів, бої активно розгортаються у таких населених пунктах, як Грайворон, Березове, Горьковське, Бєлгород, Шебекіно та Козинці в Бєлгородській області.

Також читайте: Атаковано склад боєприпасів у Волгоградській області

Російські добровольці повідомили, що їхня діяльність націлено на “виконання обіцянки звільнення РФ”. Наразі на кордоні ведуться запеклі бої між добровольчими батальйонами та російськими силами.

Офіційний канал “Сибірського Батальйону” у телеграмі повідомив: “Нарешті ми вдома. Як і обіцяли, на нашу російську землю ми несемо свободу та справедливість. Раніше ми говорили, що повалити злочинний диктаторський режим у РФ мирно не вдасться. Його можна усунути лише зі зброєю в руках. Цієї ночі ми розпочали виконання обіцянки. Ідуть запеклі бої на території РФ”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦