ЗМІ повідомили про смерть Євгена Путіна

Помер двоюрідний брат президента Росії Євген Путін. Йому був 92 рік.

Як повідомляє Ivanovonews.ru, родич російського диктатора Володимира Путіна помер на 92-му році життя. Чоловіка поховали 10 березня. 

Відомо, що двоюрідний брат президента тривалий час жив у Івановому, де працював лікарем. Його знали як лікаря-уролога, який приймав пацієнтів у період з 1970-х по 1990-ті. Пізніше він переїхав до сина до Суздаля.

Читайте також: ГУР: Путін веде росію до краху

Батьки Володимира та Євгена Путіних Володимир Спиридонович та Михайло Спиридонович були рідними братами. Син Євгена Михайло обіймає посаду заступника голови правління «Газпрому» і входить до правління держмонополії. Прессекретар президента Дмитро Пєсков визнавав, що це «далекий родич» Путіна, з яким він не спілкується.

Дочка двоюрідного брата президента Ганна одружена з губернатором Кемеровської області Сергієм Цивілєвим. 2018 року вона стала власницею 70% одного з найбільших російських вугледобувних підприємств «Колмар».

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦