Цей фільм показує правду про російський тероризм в Україні 

Президент України Володимир Зеленський висловив своє враження щодо історичної перемоги українського фільму по Маріуполь, що здобув нагороду “Оскар”. Це документальний фільм “20 днів у Маріуполі” режисера Мстислава Чернова.

У своєму Telegram глава держави поділився своїми думками: “Понад два роки тому Росія жорстоко атакувала Маріуполь. “20 днів у Маріуполі” – це фільм, що розкриває правду про російський тероризм. Дякую команді, що працювала над цим фільмом та заслужила цю важливу “Оскар”. Ця нагорода дає можливість голосно висловити проти російської війни проти України. Дякую всім світовим журналістам, які розуміють важливість висвітлення правди про нашу боротьбу та розповідають її”.

Раніше: Галкін українською мовою потужно відреагував на загибель дітей

“Ми не забули кожен день цієї війни, кожен день Маріуполя, його героїв. Ми пам’ятаємо і маємо звільнити всіх захисників Маріуполя та “Азовсталі” з російського полону. Ми пам’ятаємо, що маємо перемогти російське зло, щоб відновити нормальне життя для наших людей та кожного нашого міста”, – додав Зеленський.

Президент також висловив подяку всім, хто розповідає правду про цю війну, про мужність українців та біль нашого народу: “Правда подолає все. Я вдячний кожному, хто підтримує нашу державу та наших героїв від перших днів цієї війни. Разом ми повинні захистити життя”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦