російська влада впроваджує “перевиховання” викрадених українських дітей  

Російська влада прагне здійснити “перевиховання” українських дітей, які були примусово вивезені з України, з метою змінити їхню ідентичність та піддати їх жорсткому цифровому контролю. 

За даними видання “Медуза”, у Кремлі розроблено систему “перевиховання”, в рамках якої українським дітям намагаються вбити “російську ідентичність” та викорінити їхні національність та культурні традиції.

Також читайте: ФСБ зганьбилась у пошуках терористів на ТОТ України

Методичка під назвою “Профілактика конфліктів, проявів екстремізму та тероризму у полікультурному освітньому середовищі”, підготовлена Міністерством просвіти Росії, зокрема вказує, що будь-яке обговорення “політичних тем” чи вживання “специфічного сленгу” серед дітей може вважатися ознакою “деструктивної ідеології”.

Зазначено, що російські вчителі повинні працювати над “переорієнтацією” і “формуванням російської ідентичності” українських дітей, які потрапили під контроль Росії. Вони також вважають, що виявлення “екстремістських” слів чи фраз, таких як “Слава Україні! Героям слава!”, може бути підставою для “перевиховання”.

Міністерство просвіти Росії визначило, що цей процес “перевиховання” повинен завершитися з формуванням “російської ідентичності” у дітей. Такі дії російської влади викликають обурення та осуд з боку міжнародної спільноти, яка вимагає поваги до прав людини та дотримання міжнародних стандартів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦