Співачка Христина Соловій та ведуча Маша Єфросиніна хочуть показати, чим закінчилася словесна перепалка між знаменитостями.

Жінки готові показати повну версію інтерв’ю, але для цього українцям треба виконати одну умову. Як йдеться на Instagram-сторінках Соловій та Єфросиніної, свою сварку вирішили використати з користю для України.

Читайте також: Христина Соловій вперше розповіла про роман з Сергієм Жаданом

Христина Соловій та Маша Єфросиніна

Ведуча та співачка збирають мільйон гривень на реабілітацію поранених в Авдіївці військових з Третьої штурмової бригади. За донати вони готові показати, чим закінчився резонансний скандал в програмі “Екзамен”.

“Тому вперше в історії українські срачі будуть працювати на нашу спільну перемогу”, – наголосили вони.

Нагадаємо, що між Христиною та Машею виник конфлікт під інтерв’ю. Співачка переконана, що люди занадто толерантно ставляться до зірок, які “розмивали кордони” між Україною та РФ впродовж багатьох років. Це стосується і самої Єфросиніної, у якої на руках “кров українців”.

Водночас Маша назвала співачку аутсайдеркою українського шоубізу і лицеміркою, але закінчення сварки вирізали для глядачів і не показали.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦