Він дізнався про інцест, коли рятував життя коханій

Чоловік, який був усиновлений у ранньому дитинстві, дізнався, що його дружина, з якою він був одружений шість років і мав двох дітей, є його рідною сестрою.

Ця шокувальна правда викрилась, коли він намагався врятувати життя дружини, пожертвувавши їй одну зі своїх нирок.

Чоловік нічого не знав про свою біологічну сім’ю, адже його усиновлення було закритим. Коли його дружина захворіла на ниркову недостатність після народження сина, він без вагань вирішив пройти тестування, щоб стати донором.

Також вас може зацікавити: У мережу потрапив запис 1944 року з піснею “Ой у лузі червона калина”

Результати тесту показали, що він і його дружина мають “аномально високий відсоток збігів” ДНК, що насторожило лікаря.

Чоловік був шокований, коли дізнався, що це пояснюється тим, що вони є родичами. Він поділився своєю історією на Reddit, шукаючи поради та підтримки.

Користувачі соцмережі висловили співчуття чоловікові та запропонували різні варіанти дій. Деякі радили йому зосередитися на щасливому житті, яке він вже має, адже вони з дружиною вже є батьками двох здорових дітей. Інші ж рекомендували розкрити правду дружині та дати їй можливість самостійно ухвалити рішення.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦