Спецслужби РФ фальсифікують справи та затримують невинних людей

ФСБ фальсифікує справи про тероризм та екстремізм на окупованих територіях України, затримуючи невинних людей.

Останніми днями ФСБ звітує про затримання “терористів” та “екстремістів” на окупованих територіях України. Проте ці “злочини” викликають багато сумнівів, пише “Обозреватель”.

Наприклад, ФСБ заявила, що затримала трьох людей у Мелітополі, які нібито готували теракт із застосуванням хімічної зброї. Проте експерти кажуть, що така речовина не використовується для ліквідації людей, а лише для виведення з ладу.

Ще один приклад — затримання чоловіка і жінки в Криму, які нібито готували теракти. У чоловіка нібито знайшли вибухівку, а в телефоні жінки — листування з “кураторами”. Проте, як кажуть експерти, люди, які дійсно планують теракти, не ведуть листування про це в телефоні.

Також читайте: Посольства трьох країни повідомили про можливі теракти у Москві

ФСБ також затримала жителя Луганська, який нібито переказував гроші полку “Азов”. Проте, як кажуть розвідники, на окупованих територіях дуже важко і небезпечно переказувати гроші українським захисникам.

У гонитві за “злочинцями” ФСБ фальсифікує справи та затримує невинних людей. Це робиться для того, щоб показати, що “все під контролем”, а також для кар’єрного зростання. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦