Одіозна Надія Савченко спантеличила українців новим фото.

Колишня парламентарка вирішила поговорити з підписниками на Facebook про значення релігії. Окрім своїх думок, вона опублікувала фото у паранджі.

Читайте також: “Це не він”: на похороні Навального побачили дивний момент

Користувачі соцмережі припустили, що це чергова спроба Савченко привернути увагу до своєї персони.

Зауважимо, що Савченко після звільнення з російського полону заробила недобру та скандальну “славу” як народна депутатка України. Проте вона не перестає дивувати. Цього разу Савченко повністю заховала тіло та голову під мусульманським вбранням.

До світлини вона додала роздуми про вплив релігії на громадянське суспільство. За її словами, імперії створюються та зміцнюються, роблячи ставку на значущість церкви в державі. Вони об’єднують людей навколо “моральних принципів релігії”, а вже потім відбувається нарощення економіки через покірний народ.

Раніше Савченко вже щось подібне говорила, але про те, що в Україні потрібно встановити диктатуру, щоб успішно реформувати її.

Після занепаду, як вважає політикиня, найперше імперії опираються на релігію, щоб знову відновитися. Як приклад, вона назвала росію, Туреччину, Талібан та ІДІЛ.

Надія Савченко

Українці у коментарях засумнівалися у тому, що Савченко здорова. Дехто навіть запримітив “біснуватість у погляді”.

Інші ж користувачі вважають, що у Надії стався “збій у програмі”. Загалом люди не підтримали її.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦